Image

”Vi har ett viktigt budskap att förmedla”

Lokalmarknadsdagen Nordomatic går in som partner till höstens stora fastighetsseminarium i Göteborg – Lokalmarknadsdagen den 10 september. - Vi har själva deltagit på Lokalmarknadsdagen i Göteborg och imponerades av både mängden och nivån på deltagarna samt hur professionella föredragshållare som är med. Det är viktigt för oss att vi ökar kännedomen om Nordomatic i Göteborgsregionen, säger Olov Schagerlund, vd på Nordomatic.
Publicerad den 3 Juli 2015
Olov Schagerlund. Bild: Nordomatic
Olov Schagerlund.

Lokalmarknadsdagen i Göteborg arrangeras på klassiska Radisson Blu Scandinavia Hotel den 10 september.

Sedan tidigare är Gothnet, Primär Fastighetsförvaltning, JLL, Advokatfirman Lindahl och PWC partners till seminariet. Och nu går alltså även Nordomatic in som partner.

- Nordomatic etablerades i Göteborg 2014 och med våra erfarna medarbetare på plats vill vi vara med och synas på Lokalmarknadsdagen. Vi har själva deltagit på Lokalmarknadsdagen i Göteborg och imponerades av både mängden och nivån på deltagarna samt hur professionella föredragshållare som är med. Det är viktigt för oss att vi ökar kännedomen om Nordomatic i Göteborgsregionen, säger Olov Schagerlund, vd på Nordomatic.

Vad är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Vår målgrupp är fastighetsägare och vi har ett viktigt budskap att förmedla avseende kopplingen mellan teknikinvesteringar och ett förbättrat driftnetto och fastighetsvärde, säger Olov Schagerlund.

Det kan vara en god idé att boka sin plats tidigt, förra hösten blev det ”lapp på luckan”, alltså helt utsålt – 500 besökare.

Säkra din plats här.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Vi kräver covid-pass från talare och besökare och följer alla regler och rekommendationer från myndigheterna. Vi tillhandahåller självklart handsprit och möblerar så glest som möjligt.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partner: 


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige