Image

”Vi bygger framtidens energilösningar tillsammans med våra kunder”

Lokalmarknadsdagen Göteborg Energi går in som partner till höstens stora fastighetsseminarium i Göteborg – Lokalmarknadsdagen den 10 september.
Publicerad den 17 Augusti 2015
Roger Sundemo. Bild: Göteborg Energi
Roger Sundemo.

Lokalmarknadsdagen i Göteborg arrangeras den 10 september i höst. Och det blir på klassiska Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Moderator är Helena Stålnert.

- Lokalmarknadsdagen är en naturlig mötesplats där vi får möjligheten att träffa både nya och befintliga fastighetskunder. Vi har tidigare varit på Lokalmarknadsdagen som deltagare, men nu ville vi ta steget fullt ut och bli partner till evenemanget. Det är också ett bra tillfälle att visa hela vårt produktutbud, särskilt smarta energitjänster, för rätt personer, säger Roger Sundemo, avdelningschef för företagsförsäljning på Göteborg Energi.

Vad tycker du att värdet är för er att synas i det här sammanhanget?
Det är tillsammans med våra kunder vi bygger framtidens hållbara energilösningar och därför är det viktigt att vi möts i samma forum. Förutom att vi får chansen att berätta hur vi kan hjälpa kunder att energieffektivisera skapar Lokalmarknadsdagarna möjlighet till nätverk, spännande diskussioner och intressanta föreläsningar, säger Roger Sundemo.

Det kan vara en god idé att boka sin plats tidigt, förra hösten blev det ”lapp på luckan”, alltså helt utsålt – 500 besökare.

Säkra din plats här.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Vi kräver covid-pass från talare och besökare och följer alla regler och rekommendationer från myndigheterna. Vi tillhandahåller självklart handsprit och möblerar så glest som möjligt.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partner: 


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige