Image

”Lokalmarknadsdagen är en prioriterad mötesplats”

Lokalmarknadsdagen Nu går advokatfirman Lindahl in som partner i höstens stora fastighetsseminarium i Göteborg – Lokalmarknadsdagen.
Publicerad den 30 Juni 2015
Sofia Granlund. Bild: Advokatfirman Lindahl
Sofia Granlund.

Lokalmarknadsdagen i Göteborg arrangeras den 10 september i höst.
Och det blir på klassiska Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Sedan tidigare är Gothnet, Primär Fastighetsförvaltning och JLL partners. Och nu är det alltså klart att även Advokatfirman Lindahl går in som partner till seminariet.

- Lokalmarknadsdagen är för oss en prioriterad mötesplats som ger oss chansen att träffa många intressanta människor, hålla oss uppdaterade om utvecklingen utanför vår egen kärnkompetens och att samtidigt få berätta mer om vad vi kan bidra med. Att få möjligheten att för tredje året i rad vara med som partners till eventet ser vi som en stor ära då Lokalmarknadsdagen sedan länge har haft en särskild plats i våra hjärtan, säger Sofia Granlund på Lindahl.

Vad är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Advokatfirman Lindahls fastighetsgrupp tillhör landets främsta och för att kunna bidra med den bästa rådgivningen behövs det både kunskap och kontakter. Som partner till Lokalmarknadsdagen får vi vara med och påverka en professionell arena av hög kvalitet som av många i branschen ses som en självklarhet att delta i, säger Sofia Granlund.

Det kan vara en god idé att boka sin plats tidigt, förra hösten blev det ”lapp på luckan”, alltså helt utsålt – 500 besökare.

Säkra din plats här.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Vi kräver covid-pass från talare och besökare och följer alla regler och rekommendationer från myndigheterna. Vi tillhandahåller självklart handsprit och möblerar så glest som möjligt.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partner: 


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige