Image

”Alla träffas på Lokalmarknadsdagen”

Lokalmarknadsdagen Nu går även Gothnet in som partner i höstens stora fastighetsseminarium i Göteborg – Lokalmarknadsdagen.
Publicerad den 26 Juni 2015
Sofia Söder. Bild: Gothnet
Sofia Söder.

Lokalmarknadsdagen i Göteborg arrangeras den 10 september i höst.
Och det blir på klassiska Radisson Blu Scandinavia Hotel.

- Vi vill träffa våra prioriterade kunder för att berätta om nyttan och mervärdet det ger med en fiberanslutning från Gothnet för fastighetsägaren. En anslutning ger bättre och stabilare kommunikation vilket är en förutsättning för alla företag idag. Vi är ett bolag som arbetar med att skapa infrastruktur som möjliggör valfrihet för fastighetsägaren och deras hyresgäster som därmed själva kan välja operatörer för sina tjänster, säger Sofia Söder, vd på Gothnet.

Vilket är värdet för er att synas på Lokalmarknadsdagen?
- Lokalmarknadsdagen är det forum där alla fastighetsägare träffas. Det ger oss en möjlighet att profilera vårt varumärke och träffa våra kunder och knyta nya kontakter.

Det kan vara en god idé att boka sin plats tidigt, förra hösten blev det ”lapp på luckan”, alltså helt utsålt – 500 besökare.

Säkra din plats här.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Vi kräver covid-pass från talare och besökare och följer alla regler och rekommendationer från myndigheterna. Vi tillhandahåller självklart handsprit och möblerar så glest som möjligt.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partner: 


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige