Image

”Alla är där – då ska vi också vara det”

Lokalmarknadsdagen Nu går PWC in som partner i höstens stora fastighetsseminarium i Göteborg – Lokalmarknadsdagen den 10 september.
Publicerad den 1 Juli 2015
Marcus Lindqvist. Bild: PWC
Marcus Lindqvist.

Lokalmarknadsdagen i Göteborg arrangeras på klassiska Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Sedan tidigare är Gothnet, Primär Fastighetsförvaltning, JLL och Advokatfirman Lindahl partners. Och nu är det alltså klart att även PWC går in som partner till seminariet.

- Lokalmarknadsdagen är en viktig samlingsplats för hela fastighetsbranschen i Göteborgsregionen. Alla är där, och då ska naturligtvis vi på PWC också vara det. Det ger oss möjlighet att träffa marknadens aktörer - inom sina olika discipliner - och diskutera dagsaktuell status och trender inom respektive område, med de personer som ligger närmast kunskapen, säger Marcus Lindqvist, fastighetsspecialist på PWC.

Vad är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Vi får möjlighet att lyfta fram aktuella frågor inom de områden PWC verkar och lämna ett aktivt bidrag till debatten. För oss är det just nu särskilt viktigt, eftersom fastighetsbranschen står inför ett par stora, men oklara frågor rörande exempelvis paketering av fastigheter, ränteavdrag, och stämpelskatt, för att nämna några. Lokalmarknadsdagen ger oss ett utmärkt tillfälle att lyfta och diskutera sådana frågor med branschen, och ta del av uppfattningen om läget i stort, säger Marcus Lindqvist.

Det kan vara en god idé att boka sin plats tidigt, förra hösten blev det ”lapp på luckan”, alltså helt utsålt – 500 besökare.

Säkra din plats här.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 18 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: 

Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige