Image
Workaround och Sats etableras sig i Ursvik Entré.
Workaround och Sats etableras sig i Ursvik Entré. Bild: Nordisk Renting

Workaround och Sats etablerar sig i Ursvik Entré

Uthyrning Ursvik Entré i Rissne, också känd som Bankhus 90, börjar nu fyllas. Cirka 15 000 kvadratmeter är uthyrda. Redan i sommar skapar Workaround dynamiska och flexibla kontorslösningar för små- och medelstora företag. Träningskedjan Sats har tecknat ett tioårigt hyresavtal och kommer efter årsskiftet att öppna ett cirka 2 000 kvadratmeter stort nybyggt gym i den publika delen av byggnaden.
Publicerad den 28 Juni 2019

Med sin närhet till kommunikationer samt byggnadens flexibilitet, storlek och välkända profil är Ursvik Entré ett spännande uthyrningsobjekt där SEB redan finns i en del av fastigheten och Ambulanssjukvården i Storstockholm AB (AISAB) flyttar in till hösten. Fastigheten består av totalt 60 000 kvadratmeter.
I och med Sats och Workaround tillförs närområdet både nya arbetsplatser men också tillgängliga servicefunktioner.

– Sats är mycket nöjda med den kommande etableringen i Ursvik Entré. Vi tror på fastigheten och den pågående utvecklingen i området, säger Christian Mannerstråle, Nordic Development Manager på SATS.

– Ursvik Entré med sin unika byggnad samt flexibilitet skapar en plattform i de växande norra delarna av Stockholm som Workaround behöver i vår fortsatta expansion. Vi har redan inlett dialoger med företag om att hyra kontor i huset. Portarna slås upp i augusti. Utöver kontorsplatser, kontorsrum och egna kontor med full service kan vi också erbjuda utrymmen för konferenser, utställningar och event, inklusive en påkostad hörsal för 200 personer, säger Andreas Broryd, Co-founder Workaround.

– Vi hälsar både Workaround och SATS välkomna till Ursvik Entré och gläds åt att byggnaden och området får nytt liv. Vårt goda samarbete med Sundbybergs stad och näringsliv andas framtidstro. Detta är en plats att växa på, säger Caroline Bertlin, vd Nordisk Renting.

Cushman & Wakefield är rådgivare till Nordisk Renting i uthyrningen av Ursvik Entré.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige