Image
Mikael Jansson blir nya fastighetschef för Willhem.
Mikael Jansson blir nya fastighetschef för Willhem. Bild: Willhem

Willhem plockar vd – blir fastighetschef

Karriär Mikael Jansson har tillträtt som ny fastighetschef för förvaltningen och utvecklingen av Willhems fastigheter i Malmö.
Publicerad den 12 Juni 2024

Mikael Jansson har en gedigen bakgrund i fastighetsbranschen och kommer närmast från Ivar Kjellberg Fastighets AB där han under de senaste tre åren innehaft ett vd-uppdrag. Han har även många års erfarenhet som vd för Robert Dicksons stiftelse i Göteborg samt från motsvarande roll på Lessebohus, Lessebo Fastigheter och Lessebo Fjärrvärme.

Hos Willhem ansvarar Mikael Jansson för förvaltningen och utvecklingen av Willhems fastighetsbestånd i Malmö omfattande 1544 hyresbostäder.
– Jag är väldigt glad över att vi lyckats rekrytera Mikael Jansson som ansvarig för en av våra strategiskt viktiga orter där vi har som ambition att fortsätta växa. Mikaels breda erfarenhet och kompetens kommer att bli en stor tillgång för en fortsatt positiv utveckling i Malmöregionen, säger Mariette Hilmersson, vd på Willhem.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige