Image

Willhem ökar ytterligare i Halmstad

Transaktioner Willhem köper ytterligare 48 lägenheter i Halmstad. Köpeskillingen uppgår till 45 miljoner kronor.
Publicerad den 10 Mars 2014
Mikael Granath. Bild: Willhem
Mikael Granath.

Efter affären med den privata aktören Radioplans Fastighets AB utökar Willhem sitt fastighetsbestånd i Halmstad med 48 lägenheter till totalt 454 lägenheter, fördelade på åtta fastigheter.

? Förvärvet ligger väl i linje med vår plan att växa på de orter där vi i dag finns etablerade. Halmstad är en prioriterad marknad för Willhem och vi är därför mycket glada över att kunna växa ytterligare för att på sikt kunna etablera en lokal organisation, säger Willhems vd Mikael Granath.

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY