Image

Willhem hyr ut i Skäggetorp

Uthyrning I morgon inviger utbildningsföretaget Infokomp sina nya lokaler i Skäggetorp centrum. Lokalerna har byggts om för att passa företagets verksamhet som är att erbjuda grundläggande vuxenutbildning och gymnasiekurser.
Publicerad den 8 Juni 2016
Annons
Image

Peter Särud, centrumledare hos Willhem som äger och förvaltar centrumet, ser fram emot att välkomna ytterligare en ny lokalhyresgäst.

– Vi har jobbat med ombyggnationen av lokalen en längre tid och det känns skönt att resultatet blivit så bra och ändamålsenligt för verksamheten. Jag är övertygad om att vår nya hyresgäst kommer att tillföra stor samhällsnytta med sitt utbud av kurser och utbildningar för alla som behöver hitta nya vägar in på arbetsmarknaden, säger Peter Särud.

För den som till exempel behöver komplettera tidigare studier finns olika möjligheter till utbildning via Infokomp (dotterbolag till Work for you som bedriver verksamhet inom arbetsmarknad, utbildning och rehabilitering). Verksamheten omfattar grundläggande vuxenutbildning (svenska som andraspråk, svenska, engelska, matematik och samhällskunskap) samt ett stort utbud av gymnasiekurser. Även distansundervisning med handledning erbjuds på gymnasiala kurser.

Infokomp och Work for you bedriver sin verksamhet i nyrenoverade lokaler om 480 kvadratmeter på fjärde våningen i centrumet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY