Image

Wihlborgs hyr ut till JM i Malmö

Uthyrning Wihlborgs har tecknat hyresavtal med bostadsföretaget JM om 1 400 kvadratmeter i kvarteret Sirius som byggs i Nyhamnen i Malmö.
Publicerad den 23 Februari 2017
Sirius i Nyhamnen. Bild: Wihlborgs
Sirius i Nyhamnen.

Sirius ligger intill Malmö centralstation, granne med Slagthuset och den fastighet där JM finns i dag.

– Vi behöver nya lokaler, men vill gärna stanna i Nyhamnen. Området är attraktivt, med smidiga kommunikationer och en spännande utveckling framför sig. Därför passade kvarteret Sirius utmärkt. Här får vi nya moderna lokaler som möjliggör ett flexibelt arbetssätt och där vi kan möta våra kunder på bästa sätt, säger Susanne Persson, regionchef på JM.

– Vi är glada att kunna erbjuda JM en smidig lösning där de kan stanna i området, men få moderna lokaler anpassade efter deras behov, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Ytterligare en hyresgäst har i dagarna tecknat kontrakt om 2 150 kvadratmeter i kvarteret Sirius. Det innebär att hälften av fastighetens totalt 7 000 kvadratmeter nu är uthyrda och förhandlingar pågår med flera andra intressenter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige