Image

Wihlborgs hyr ut i Nyhamnen

Uthyrning Wihlborgs har tecknat hyresavtal med advokatfirman LA Partners om 650 kvadratmeter i kvarteret Sirius som byggs i Nyhamnen intill centralstationen i Malmö.
Publicerad den 5 April 2017
Kvarteret Sirius. Bild: Wihlborgs
Kvarteret Sirius.

LA Partners hyr i dag 360 kvadratmeter i Börshuset som också ägs av Wihlborgs och ligger ett stenkast från Sirius. I januari 2018 flyttar man in på översta våningen i Sirius.

– Advokatfirman LA Partners växer och vi är glada att fortsätta göra det tillsammans med Wihlborgs. Advokatfirman har suttit i Börshuset sedan 2004 och gradvis expanderat i lokalerna med hjälp av Wihlborgs. Nu tar vi nästa steg och i kvarteret Sirius är vi med och planerar förstklassiga lokaler anpassade till våra fortsatta behov på optimalt läge, säger advokatfirmans senast invalda partner advokat Annika Edmén.

– Det känns bra att kunna fortsätta vårt goda samarbete med LA Partners. En av våra styrkor som stor aktör att just att vi kan erbjuda lokaler i närliggande fastigheter när hyresgästernas behov förändras, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

En kontorsvåning och ett par lokaler för butiker eller service i markplan är fortfarande lediga i kvarteret Sirius, men diskussioner pågår med flera intressenter kring dessa ytor.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige