Image

Westerlinds säljer hyresfastigheter i Härnösand

Transaktioner Westerlinds har sålt två av sina bostadsfastigheter i Härnösand till NSI Invest. Det rör sig om Notarien 5 och Kandidaten 3, med totalt cirka 130 lägenheter fördelade över drygt 7 500 kvadratmeter.
Publicerad den 4 Juni 2018
Emil Westerlind. Bild: Westerlind Fastigheter
Emil Westerlind.

Fastigheterna ligger på Eriksbergsgränd 6 och 12.

– Tidpunkten är väl vald. Dels har vi haft en bra värdeutveckling på de här två fastigheterna och dels är vi just nu inne i en projektintensiv fas där vi utvecklar beståndet och bygger nytt. I och med transaktionen frigör vi resurser till nya projekt och investeringar, säger Emil Westerlind, vd, Westerlinds.

– Med förvärvet lägger vi ytterligare två välskötta bostadsfastigheter till vårt bestånd. Vi delar Westerlinds tro på Härnösand, därför är det extra viktigt att kunna expandera här, säger Johan von Essen, vd, NSI Invest.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige