Image
Studentbostäder i Sverige har flyttat in som nya grannar till Wallenstams Uppsalakontor på Kungsgatan 47.
Studentbostäder i Sverige har flyttat in som nya grannar till Wallenstams Uppsalakontor på Kungsgatan 47. Bild: Wallenstam

Wallenstam hyr ut kontor till SBS

Uthyrning Mitt i hjärtat av centrala Uppsala har Studentbostäder i Sverige, SBS, flyttat in i nyrenoverade kontorslokaler på Kungsgatan 47. Samma adress som Wallenstam sedan 2017 har sitt eget Uppsalakontor på.
Publicerad den 18 Mars 2021
Annons
Image

– Det är väldigt trevligt att välkomna SBS till nya fina kontorslokaler mitt i centrala Uppsala. Ett populärt område med ett fint utbud av allt man önskar runt hörnet i form av butiker, restauranger, stadsmiljö och närhet till det mesta, säger Ruby Resman, affärsområdeschef kommersiellt för Wallenstam i Stockholm och Uppsala.

SBS äger, förvaltar och utvecklar studentbostäder i långsiktiga partnerskap med kommuner, landsting och högskolor på en rad högskolenära orter i Sverige. Prisvärda studentboenden av hög kvalitet står i fokus tillsammans med en helt digitaliserad hyreshantering. Ambitionen är att bli Sveriges största studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.
– En central, attraktiv adress, nära Centralstationen passar oss perfekt. Det läget tillsammans med fina, fräscha lokaler gjorde valet enkelt, säger Samira Mchaiter, förvaltningschef på Studentbostäder i Sverige.

Wallenstam har varit verksamt i Uppsala sedan 2014 och förvaltar i dagsläget drygt 500 lägenheter här. Just nu pågår byggnation av ytterligare 156 hyresrätter i Rosendal.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY