Image

Vi Invest öppnar nytt hotellkoncept

Bolag Hotell- och fastighetsbolaget Vi Invest har ingått avtal med AC Hotels by Marriott och lanserar sitt första AC-hotell i Sverige, AC Marriott Hotel Ulriksdal, i slutet av 2019.
Publicerad den 1 Oktober 2018
Martin Hosseini. Bild: Vi Invest
Martin Hosseini.

Vi Invest har inlett ett långsiktigt samarbete med AC Hotels by Marriott, en del av världens största hotellkoncern, Marriott International och Starwood Hotels and Resorts Worldwide.

Flaggskeppet AC Marriott Hotel Ulriksdal blir ett fullservicehotell med över 220 rum, sviter, konferenslokaler, lobby, lounge, restaurang, bar, gym och en egen spa- och relaxavdelning med pool samt parkering. Allt enligt kedjans koncept och standard (4+). Konceptet är urbana storstadshotell med fokus på design och bra lägen. Upplevelsen är elegant, målmedveten och samtidigt effektiv och lockande – ett nytt sätt att bo på hotell. Det nya hotellet i Ulriksdal blir inget undantag. Dessutom med ett utmärkt läge i Solnas nya stadsdel nära Mall of Scandinavia, Friends Arena, naturområden och bra kommunikationer till city, Bromma och Arlanda.

Bygget av hotellet startade för ett år sedan. Byggentreprenör är Constrera och bakom arkitektur står Olle Rex på Rex Arkitektbyrå.

– Som hotellaktör i Stockholm är vi mycket glada och stolta över förtroendet från Marriott. Vi ser en stor potential i vårt samarbete för den här typen av hotellkedja. Vi har de resurser som krävs för att skapa ett nytt framgångsrikt hotellkoncept, bygga varumärket och stärka vår position på den svenska marknaden, säger Martin Hosseini, grundare och vd på Vi Invest.

Vi Invest är ett hotell- och fastighetsbolag med sitt huvudsäte i Stockholm. Det ägs och drivs av grundarna Martin Hosseini och Jounan Abboud. Vi Invest, som firar 30-årsjubileum i år, äger ytterligare fyra hotell i Stockholm: Hotel Bentleys Drottninggatan, Vanadis Hotel & Bad, Hotel Karlaplan och Hotel Gamla Stan, som genomgår en total ombyggnation och nyöppnar under hösten, samt Restaurang Rökeriet Fjäderholmarna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige