Image

Veidekke säljstartar i Hagastaden

Bostäder I helgen säljstartade Veidekke Bostad sitt första bostadskvarter i Hagastaden, Hagaterrassen.
Publicerad den 13 April 2016
Nu har försäljningen startat av Hagaterrassen. Bild: Veidekke Bostad
Nu har försäljningen startat av Hagaterrassen.

Mellan Karolinska och Vasastaden växer Hagastaden fram, ett helt nytt område som kommer att innehålla 6 000 bostäder och cirka 50 000 arbetsplatser.

I söndags säljstartade Veidekke sitt första bostadskvarter, Hagaterrassen, beläget vid Norra Stationsgatan invid nya Torsplan. Cirka 3 000 personer besökte säljstarten.

– De senaste två åren har vi haft en mycket stor intressenttillströmning till projektet och i dag har vi cirka 11 000 intressenter registrerade i vårt kundregister för Hagaterrassen. Att så många också väljer att gå på vår säljstart, samtidigt som Stockholm bjöd på en av årets första riktiga vårdagar, ser vi som ett kvitto på att vi lyckats väl med att involvera våra kunder i utvecklingen av Hagaterrassen. Jag tror att många kunder ser Hagastaden som ett attraktivt område där en urban miljö med både bostäder och arbetsplatser kombineras med ett rikt utbud av caféer, restauranger, barer, parker och kultur, säger Anna-Karin Hallqvist, projektutvecklare på Veidekke Bostad.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Veidekke kännetecknas av en stark företagskultur som tror på att engagemang och involvering är grunden för all framgång. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Tillsammans äger vi ca 20% av Veidekke och är en av företagets största ägare.

Vi på Veidekke vet att involvering gör vårt arbete roligare, effektivare, säkrare, mer innovativt, ger bättre kvalitet – OCH är lönsammare. För alla. Därför involverar vi alltid alla parter i våra projekt – från våra egna medarbetare till beställare, leverantörer, arkitekter, underentreprenörer, kringboende och slu...

Läs mer om Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige