Image

Veidekke bygger för CA i Lomma

Bygg/Arkitektur CA Fastigheter går vidare med etapp 2 i Brohusområdet i Lomma, mellan Malmö och Lund. Etappen omfattar 32 par- och radhus. Veidekke har fått bygguppdraget.
Publicerad den 24 Februari 2015
Veidekke bygger för CA Fastigheter i Lomma. Bild: CA
Veidekke bygger för CA Fastigheter i Lomma.

I projektet, som är en totalentreprenad, pågår projekteringen för fullt. Byggstarten är planerad till mitten av april 2015. Etapp 2 Brohusområdet, som kommer att bli 32 par- och radhus i två plan med tegelfasad, beräknas stå klara sommaren 2016.

Ordervärdet för Veidekke Bygg Syd är 80 miljoner kronor.

- Det känns riktigt kul att Veidekke fått förtroendet av CA Fastigheter att bygga Etapp 2 Brohusområdet. Vi har tillsammans under det senaste året på ett involverande och framgångsrikt arbetssätt utvecklat olika alternativa lösningar för att nå gemensamt uppsatta mål. I projektet kommer vi arbeta enligt Veidekkes involverande arbetssätt. Arbetssättet går ut på att alla ska få chansen att påverka sin egen arbetssituation för att man på så sätt ska kunna skapa engagemang och ansvarstagande. Det gäller alltifrån från kund till medarbetare och brukare. Målsättningen är att minska risken för olyckor, skapa ett bättre flöde i processen och minska risken för sena leveranser, säger Jonas Petersson, arbetschef på Veidekke Bygg Syd.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige