Image

Veidekke bygger 205 lägenheter i Hagastaden

Bygg/Arkitektur Veidekke bygger fastigheter med plats åt 205 lägenheter samt förskola, garage, lokaler och butiker i Hagastaden i Stockholm.
Publicerad den 2 November 2016
Veidekkes projekt i Hagastaden. Bild: Veidekke
Veidekkes projekt i Hagastaden.

Bostäderna byggs på liten yta och för att lösa intransporterna av allt byggmaterial på ett smart sätt arbetar Veidekke tillsammans med Stockholm stad genom logistikmöten.

– Det är fantastiskt kul att få vara med och utveckla Hagastaden till en ny stadsdel. Detta medför även stora logistiska utmaningar med många byggherrar/entreprenörer på liten yta, men genom vårt involverande arbetssätt med att alla berörda parter fångar vi den kollektiva intelligensen, där fler hjärnor på riktigt tänker bättre än en, säger Tommy Körsén arbetschef på Veidekke.

– Veidekke har arbetat aktivt med Hagastaden och dess framväxt under snart tio års tid och vi är väldigt glada att det nu äntligen närmar sig byggstart! Vi har arbetat med försäljningen till våra intressenter under snart ett halvår och ser ett mycket stort intresse för både små och stora lägenheter. Det våra kunder uppskattar är både husen och lägenheterna men också hela områdets stadsmässighet och närheten till Hagaparken, säger Anna-Karin Hallqvist, projektutvecklare, Veidekke.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige