Image

Vasakronan prisas

TÄVLING Vasakronan har vunnit Stora informationspriset. Man prisas för sitt långsiktiga arbete med varumärket.
Publicerad den 27 Mars 2008

Stora Informationspriset har delats ut årligen sedan 1990. Priset går till ett företag, en organisation, offentlig förvaltning, projekt eller person, som framgångsrikt har använt information och kommunikation i ett strategiskt helhetsperspektiv.

- Det här känns fantastiskt hedrande. Ett viktigt mål för oss är att alla kunder och medarbetare ska vara nöjda och se långsiktigt på relationen med Vasakronan. Bra kommunikation är en förutsättning för bra relationer och därför lägger vi mycket kraft på det och mäter också regelbundet hur vi lyckas, säger Håkan Bryngelson, vd på Vasakronan.

Vasakronan får priset med följande motivering:
\″Vasakronan har under många år arbetat med varumärket som en kritisk framgångsfaktor. Idag är företagets varumärke fastighetsmarknadens mest kända. Vasakronan har som ett statligt bolag på ett mycket målinriktat sätt använt information som styr- och ledningsinstrument. Konsekvens, långsiktighet och transparens har präglat arbetet med tydliga budskap och samtliga intressenter för ögonen. Kommunikationen är invävd i hela verksamheten, både internt och externt, och kontinuerliga mätningar mot målen är en naturlig del av arbetet. Vasakronan är genom sitt professionella ledningsarbete väl förberett för att ta nästa steg i utvecklingen i samband med en planerad ägarförändring.\″

Tidigare pristagare:
Förra årets pristagare var Ericsson. Tidigare år har Stora Informationspriset gått till Ikea, Fritidsresor, Malmö Stad, Armén, Nobelstiftelsen, Den svenska historien, SJ, Tidningen i skolan, Stadsmissionen, Sundsvalls kommun, Kemikontoret/Kemifrämjandet, En Rökfri Generation, Jämtlands läns landsting, NCC, Anna Lindh och Fredrik Lindström.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige