Image
Savills har hyrt ut det sista våningsplanet på Sveavägen 98 till Vårdbemanning Sverige.
Savills har hyrt ut det sista våningsplanet på Sveavägen 98 till Vårdbemanning Sverige. Bild: Savills

Vårdbemanning tar sista våningsplanet på Sveavägen 98

Uthyrning Federativs Förlagshus har nu hyrt ut sista våningsplanet i sin fastighet på Sveavägen 98 i Stockholm till Vårdbemanning Sverige. Fastigheten är nu fullt uthyrd.
Publicerad den 14 Mars 2022

Savills har varit rådgivare till Federativs Förlagshus vid uthyrningen av totalt fyra våningsplan på Sveavägen 98 i Stockholm, nu har det sista planet hyrts ut till Vårdbemanning Sverige.

– Vi fick en riktigt bra känsla så fort vi steg in i lokalen för första gången och nu ser vi fram emot att flytta in! Vi är glada över att vi hittade hit, säger Emma Antonsson, grundare Vårdbemanning Sverige.

– Vi är glada över att välkomna Vårdbemanning Sverige till den här fina fastigheten som genomgått en omfattande renovering 2020. Vi är stolta över att ha skapat ett modernt koncept med tre attraktiva kontorsplan samt ett industriplan med högt i tak, fina fönster och rustik känsla som nu inrymmer ett tryckeri, säger Sefkan Halbori, fastighetschef, Savills Förvaltning.

– I detta fall var det extra kul att se hur ett koncept utvecklats i samarbete mellan projektteam och förvaltning kan skapa attraktionskraft och så snabbt landa ett avtal med tillträde redan i maj. Vi gratulerar Vårdbemanning och Federativs Förlag till ett framtida gott samarbete, avslutar Jessica Gräsberg, Head of Agency på Savills.

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Biogen koldioxid ska fångas in när Fabege vill minska klimatavtrycket

Energi/miljö I februari tecknade Fabege ett avtal med Stockholm Exergi. Avtalet handlar om infångande av biogen koldioxid, också känt som bio-CCS (efter det engelska namnet "bio energy with carbon capture and storage"). Fabege ser det här som en tydlig avsiktsförklaring och ett viktigt steg för att nå de egna klimatmålen till 2030. Men vad är egentligen bio-CCS?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige