Image
Charlotte Vikström, Castellum.
Charlotte Vikström, Castellum. Bild: Castellum

Vad ska vi ha kontoret till?

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Castellums Charlotte Vikström, en av landets främsta kontorsexperter, kommer till Fastighetsmarknadsdagen Uppsala och berättar om dagens och framtidens kontorstrender. Passa på och anmäl er nu – i dag stänger Boka Tidigt-erbjudandet.
Publicerad den 14 September 2018

Cellkontor, öppna landskap, aktivitetsbaserat, co-working, hemmakontor, caféjobbande, mötesplats, varumärke, lounge, skyltläge eller pingisrum. Vad ett kontor är, innehåller och används till är numera långt ifrån självklart. Hela samhället och vårt arbetsliv förändras snabbt av digitalisering, gig-ekonomi och nya affärsmodeller. Hur ska fastighetsägare hänga med och helst ligga i framkant när det handlar om kontorsutveckling? Behöver vi kontor i framtiden? Och i så fall: Till vad? Charlotte Vikström ger en uttömmande och tankeväckande föreläsning om kontoret, grundfundamentet i många fastighetsbolags verksamhet.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett heldagsseminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden med fokus på Uppsala. Det hålls på Elite Hotel Academia i Uppsala den 11 oktober.

Bland talarna återfinns bland andra Rutger Arnhult, Lennart Weiss, Ingemar Rindstig och Lena Fahlén.

Du ser programmet här och du anmäler dig här. Boka Tidigt-erbjudandet – gå fyra personer från ditt företag, betala för tre! – stänger i kväll, så anmäl er med en gång!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige