Image
Mikael Söderlundh analyserar på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 9 oktober.
Mikael Söderlundh analyserar på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 9 oktober. Bild: Andrew Friberg/Pangea

Uppsala: Söderlundh från Pangea analyserar marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Mikael Söderlunch, analyschef och partner på Pangea Property Partners, analyserar läget på fastighetsmarknaden på UKK i Uppsala den 9 oktober.
Publicerad den 24 September 2019

Den svenska fastighetsmarknaden är mer mångfacetterad än på länge – det är stabilt för kontor, svajigt för handeln på grund av samma omstrukturering som ger ett uppsving för logistik, nyproduktionsmarknaden för bostäder har svalnat av – samtidigt som det råder bostadsbrist i de allra flesta kommunerna i Sverige. Hur ser det ut framöver? Pangeas analyschef Mikael Söderlundh tecknar sin bild av marknaden på Uppsala Konsert & Kongress den 9 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med fokus på Uppsala. Bland talarna återfinns bland andra Swedbanks Cathrine Danin, SBB:s vd Ilija Batljan och Besqabs vd Anette Frumerie. Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2022

Var: UKK (Uppsala Konsert & Kongress), Vaksalagatan 1, 753 31 Uppsala

När: Torsdag 29 september 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partners:

 

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige