Image

Uppsala – i dag stänger anmälan

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Ingemar Rindstig, Solweig Lindéll Sohlberg, Marie Engström, Helena Blomquist, Lena Fahlén, Tomas Hermansson, Arvid Lindqvist, Magnus Alteskog, Lennart Weiss, Mats Norrbom, Jan-Erik Hellman, Jonas Gustavsson, Charlotte Vikström, Anna Denell, Sophia Renemar, Stig-Arne Bäckman – och Rutger Arnhult. Där har ni talarna ni kan träffa på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på torsdag. Har du inte anmält dig så är det hög tid nu – anmälan stänger i kväll.
Publicerad den 5 Oktober 2018

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala hålls på Elite Hotel Academia torsdagen den 11 oktober. Det är ett heldagsseminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden med fokus på Uppsala.

Lokala frågor och analyser blandas med nationella och globala utblickar. Du ser hela programmet här och du anmäler dig här.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar seminariet. Serneke är huvudsponsor och Castellum, Klövern och Lindahl är partners.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige