Image

Unikt koncept för soloföretagande kvinnor

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala För ett år sedan startades Hera Hub i Uppsala – en zen- och spainspirerad coworking-oas, främst inriktad mot kvinnors entreprenörskap. Grundaren Sophia Renemar satsar nu på att expandera konceptet. På Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 11 oktober berättar hon mer.
Publicerad den 19 September 2018
Sophia Renemar. Bild: Hera Hub
Sophia Renemar.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett heldagsseminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden med fokus på Uppsala. Seminariet hålls på Elite Hotel Academia. Analyser, både globala, nationella och lokala, blandas med samtal, intervjuer och inspiration från framgångsrika företagare.

Sophia Renemar startade hera Hub för ungefär ett år sedan – en zen- och spainspirerad coworking-oas, främst inriktad mot kvinnors entreprenörskap. Hera Hub startades i Kalifornien 2011 och hubben på S:t Olofsgatan är den hittills enda utanför USA. Grundaren Sophia Renemar satsar på att expandera konceptet till flera orter i Sverige. På Fastighetsmarknadsdagen berättar hon mer.

Du ser hela programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige