Image
En trampolinpark öppnar på Storheden under hösten.
En trampolinpark öppnar på Storheden under hösten. Bild: Pegasus

Trampolinpark till Storheden i Luleå

Uthyrning 360 Trampoline Center öppnar en 2 200 kvadratmeter stor trampolinpark på Storheden i Luleå. Pegasus Real Estate har förmedlat uthyrningen för fastighetsägaren Neran AB.
Publicerad den 7 Juli 2016

Lokalen ligger på Storhedsvägen 5, i samma byggnad som Hanzens Outlet och Top Store. Fastigheten ligger också granne med bland annat Willys och Toys R Us.

I lokalen, som är cirka 2 200 kvm, kommer det under hösten 2016 att öppna en trampolinpark och namnet blir ”360 Trampoline center”.

- Vi öppnar en trampolinpark där man kan ha en rolig, utmanande och spännande upplevelse i en aktiv miljö. Vi är stolta och förväntansfulla över att kunna erbjuda en aktivitet utöver det vanliga för alla åldrar, där man kan hoppa i trampoliner från vägg till vägg, dunka i vår basketbana landa i skumhav och trixa med bollar eller tävla i våra dodgeballbanor, säger Andreas Johnsson, en av grundarna och delägarna av 360 Trampoline center, som öppnar under hösten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige