Image

Trampolinpark öppnar i Kungens Kurva

Uthyrning Bounce Scandinavia öppnar sin första trampolinpark i Norden i Kungens Kurva utanför Stockholm.
Publicerad den 26 Maj 2016
Annons
Image
Bounce Scandinavia öppnar i Kungens Kurva. Bild: Bounce Scandinavia
Bounce Scandinavia öppnar i Kungens Kurva.

Initiativtagare till Bounce Scandinavia är Mikael Söderlindh, grundare till bland annat Happy Socks och Stutterheim. Bakom företaget står även en rad framgångsrika entreprenörer från bland annat ApoEx och Mojang (Minecraft).

– Bounce har presterat mycket bra internationellt och vi vet att det driver mycket trafik till de köpcentrum de etablerar sig i. Vårt mål är att öppna ett tiotal parker på fem år och vi är i full färd med att kontraktera lokaler runt om i Norden, säger Daniel Dersén, vd för Bounce Scandinavia Holding.

Den nya Bounce-anläggningen är på cirka 4 100 kvadratmeter och öppnas i fastigheten Segmentet i Kungens Kurva som ägs av Bonnier Fastigheter. Fastigheten är placerad alldeles intill den nya planerade infarten till Kungens Kurva från Förbifart Stockholm. Handelsplatsen är på cirka 30 000 kvadratmeter och andra hyresgäster är Bygghemma.se, EM-möbler, K-Rauta och Kungsängen.

– Trenden för köpcentrum är i dag tydlig, man behöver erbjuda sina kunder något mer än enbart traditionell handel. Att få en bra mix av butiker, restauranger och upplevelser är något vi tror kommer att skapa en väl fungerande handelsplats för både dagens och framtidens kunder. Vi ser fram emot att Bounce etablerar sin ”flaggskeppsanläggning” hos oss i Kungens Kurva och tror att många kommer att haka på den nya hopp-trenden, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsbolaget på frammarsch i textilstaden

Bolag Delar av Borås centrum står inför en spännande utveckling de närmaste åren då Pulsen Fastigheter ska förtäta med närmare 60 000 kvadratmeter bostäder och kommersiella ytor. Nyligen avslutades samrådet för den detaljplan som håller på att tas fram, och här berättar Pulsens vd Christer Södeliden mer om planerna för området – och hur bolaget siktar på att växa i övrigt framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige