Image

Tillförordnad efterträdare till Wilner Anderson utsedd

Karriär Thomas Aquizerate har funnits i den svenska organisationen som Head of Operations sedan 1 maj 2014 och kommer att i avvaktan på ny Country Manager ta över rollen från Wilner Anderson som slutar den 31 augusti.
Publicerad den 1 September 2014
Thomas Aquizerate. Bild: Steen & Ström
Thomas Aquizerate. Wilner Anderson. Bild: Steen & Ström
Wilner Anderson.

Thomas Aquizerate började arbeta för Klepierre 2002 och har stor internationell erfarenhet. Han har varit Country Manager i Grekland och Indien. Han har också arbetat i Paris som Internationell Leasing Manager med ansvar för Centraleuropa. Innan han kom till Sverige var han Asset Manager för Steen & Ström i Skandinavien med placering i Paris.

Thomas Aquizerate kommer att tillträda den 1 september som Country Manager och vd i Sverige. Jonas Erlandsson utses samtidigt till vice vd i Steen & Ström Sverige.

Rekryteringsprocessen för en ny permanent Contry Manager fortsätter och har hög prioritet.

- Jag vill uttrycka min tacksamhet för allt det professionella arbete som Wilner Anderson lagt ner under alla de år han arbetat för Steen & Ström säger Jean-Marc Jestin, Chief Operating Officer, Klepierre.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige