Image
Technopolis Ullevi.
Technopolis Ullevi. Bild: Technopolis

Technopolis hyr ut i Göteborg

Uthyrning BIG Travel är Technopolis senaste hyresgäst på campuset Ullevi i Göteborg. BIG Travels nya kontor är på 354 kvadratmeter.
Publicerad den 6 Maj 2023

BIG Travel är en av Nordens ledande affärsresebyråer och kommer närmast från ett kontor i Mölndal. Deras nya kontor hos Technopolis campus Ullevi i Göteborg är på 354 kvadratmeter är mer anpassat till BIG Travels behov.
– Det som framför allt lockade var först och främst läget, men sedan blev det faciliteterna, lokalen och det fantastiska bemötandet från Technopolis som blev avgörande. Att vi dessutom fått egna kunder på campuset sedan vi flyttade in är såklart också en stor bonus, säger Lelle Zetterblad, Head of Travel på BIG Travel.
– Vi är glada över att välkomna BIG Travel som ny hyresgäst hos oss. Vårt mål är hela tiden att kunna erbjuda bra servicelösningar till våra kunder och att få fortsatt förtroende hos såväl nya som gamla kunder är det som driver oss framåt, säger Johanna Bergendahl, Account Manager på Technopolis Ullevi.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige