Image
Technopolis campus i Kista.
Technopolis campus i Kista. Bild: Technopolis

Technopolis gör ny satsning på Kista-campuset

Stockholm Technopolis utvecklar sitt campus med både gym och helt ny reception i Kista. Med de nya tillskotten visar Technopolis sin ambition att leverera en heltäckande serviceupplevelse för sina hyresgäster, där förstklassiga faciliteter kombineras med flexibilitet och en stor variation av tjänster, skriver de i ett pressmeddelande. Totalt tar gymmet och nya receptionen ta upp 250 kvadratmeter vardera. På Techopolis hemsida finns just nu 12 lokaler vakanta, motsvarande 7 140 kvadratmeter av totalt 44 500 kvadratmeter.
Publicerad den 27 Mars 2024
Gym, lounge, mötesrum och ny reception på Technopolis Kista. Bild: Technopolis
Gym, lounge, mötesrum och ny reception på Technopolis Kista.

Technopolis som på flera andra marknader varit tidiga med att öppna gym och träningsanläggningar för sina hyresgäster gör nu detsamma på sitt campus i Kista i Stockholm. Gymmet, som ska drivas i egen regi, blir ännu en del i Technopolis service-erbjudande som hyresgästerna kan nyttja. Detta går hand i hand med företagets filosofi om att kunna erbjuda sina hyresgäster möjligheten till en hälsosam och sund vardag med tillgång till fysisk aktivitet och träning. Gymmet kommer erbjuda ett brett utbud av både konditions- och styrketräning samt ligga smidigt beläget på campuset. Hyresgästerna kan enkelt ta sig dit på raster eller innan och efter jobbet.
– Vi är väldigt stolta över att öppna gymmet och ser det som ytterligare en del i att göra vardagen både lättare och mer trivsam för våra hyresgäster. Det är något som vi har sett ett behov av och som alltid är vår högsta prioritet våra kunder. Våra fastigheter är mer än bara kvadratmeter och det är någonting som verkligen syns i vårt serviceutbud, säger Anders Lindskog, Senior Asset Manager på Technopolis Kista.

Rapid Säkerhet, Atea, Arrow Electronics, Kone, Konica Minolta och Cargotec är några av de hyresgäster som sitter i huset som Technopolis köpte av Atrium Ljungberg för 805 miljoner kronor 2021. Fastigheten utgörs av två tomträttsfastigheter, Kolding 3 och 4, belägna i stadsdelen Ärvinge i Kista.

Utöver det nyöppnade gymmet öppnar Technopolis Kista dessutom en helt nybyggd reception, nytt café, flera stora loungeytor, små kontorslokaler samt en konferensanläggning med cateringmöjligheter. Något som är en viktig del i Technopolis grundidé, om att kunna erbjuda hyresgästerna flexibilitet och möjlighet till en stor variation av tjänster på campuset. Med en total yta på 44 500 kvadratmeter erbjuder Technopolis Kista redan ett brett utbud av tjänster till sina kunder. Och med nya faciliteter som gymmet, den nyrenoverade receptionen samt nya mötesrum blir campusupplevelsen ännu mer berikande för hyresgästerna i Kista.
– Vi har gjort en omfattande resa här i Kista under de senaste åren och vårt mål är att ständigt utvecklas för att fortsätta kunna möta våra kunders behov. Vi är övertygade om att Kista kommer att fortsätta växa till en ännu mer attraktiv plats för företag att etablera sig på och vi ser fram emot att välkomna våra hyresgäster till det nya gymmet och våra nyrenoverade ytor, fortsätter Anders Lindskog.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige