Image

Swedbank till nya lokaler i Falun

Uthyrning Diös utvecklar Swedbanks nya lokaler på Åsgatan i Falun. Inflyttning är planerad till april nästa år.
Publicerad den 6 December 2016
Annons
Image
Swedbank flyttar in på Åsgatan i Falun. Bild: Diös
Swedbank flyttar in på Åsgatan i Falun.

De nya lokalerna ligger bredvid Åhléns och utvecklingen sker tillsammans med Swedbank.

– Vi är väldigt glada att vi får vara med och skapa förutsättningar för framtidens bank. Det är också glädjande att vi nu får in Swedbank som hyresgäst i denna lokal. Det kommer att bidra till ytterligare ökade flöden i området, säger Jessica Nyman, affärsområdeschef på Diös Dalarna.

– Det har varit ett mycket bra samarbete mellan oss och Diös. Vi har gemensamt jobbat fram en lösning som känns i framkant och lokalen kommer att passa Swedbanks nya koncept mycket bra. Med detta hoppas vi kunna förstärka vår identitet för både befintliga och nya kunder och vi ser fram emot att flytta in under våren, säger Linda Jonsson, bankchef på Swedbank Falun.

Swedbank flyttar från Bergströms galleria, vilket möjliggör en utveckling för ökad handel och nya butikskoncept i de lokalerna.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige