Image
Elise Grosse
Elise Grosse Bild: Anders Bobert

Sweco rekryterar hållbarhetschef från White

Karriär Arkitekten Elise Grosse är ny hållbarhetschef inom bygg och fastighet på Sweco. Genom rekryteringen stärker bolaget sin position ytterligare inom hållbart samhällsbyggande.
Publicerad den 6 Februari 2019

Elise Grosse är arkitekt i grunden och kommer närmast från White Arkitekter där hon arbetade som utvecklingsansvarig för Hållbarhet/Miljö.

– Klimatförändringar, demografisk förflyttning, digitalisering och desruptiva affärside?er förändrar våra samhällen på sätt som kräver innovation och andra sätt att tänka. Att agera på nya sätt är en förutsättning för att kunna tänka nytt, annars upprepas gamla mönster och lösningar. Genom Swecos breda kompetens kan vi tillsammans hjälpa kunderna att hitta de bästa lösningarna för just deras projekt, säger Elise Grosse, ny hållbarhetschef på Sweco.

– Swecos grundstrategi är att integrera hållbarhet i vår verksamhet och inom bygg- och fastighetssektorn finns det stora möjligheter att minska klimatpåverkan. Genom rekryteringen av Elise Grosse som hållbarhetschef innebär det nya möjligheter att kunna ta ett helhetsgrepp om hållbarhetsfrågan och skapa mervärden för våra kunder och deras affärer, säger Jan Mattsson, vd för Swecos arkitektverksamhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY