Image

Svenska Hus säljer bostäder i Skåne

Transaktioner Svenska Hus har sålt samtliga fastigheter i Hörby till ett underliggande fastighetsvärde av 76,5 miljoner kronor.
Publicerad den 21 December 2015
Svenska Hus säljer i Hörby. Bild: Svenska Hus
Svenska Hus säljer i Hörby.

Försäljningen gäller 14 bostadsfastigheter med totalt 118 lägenheter och frånträdet skedde per den 16 december. Köpare är ett lokalt bolag i Hörby som heter LJA Carlsson Fastighets AB i Hörby. Svenska Hus ombud i affären var Catella i Malmö.

– Förvärvet är helt i linje med vår expansiva strategi. Vi är glada att få göra affär med en seriös och professionell säljare som Svenska Hus, säger Jonas Carlsson, vd för LJA Carlsson Fastighets AB.

– Som ett led i vår strävan att samla och effektivisera våra förvaltningsenheter, har vi nu sålt vårt bostadsbestånd i Hörby, säger Ulf Martinson, transaktionsansvarig på Svenska Hus.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här går affärerna för Croisette

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Nesme Jari som är Senior Associate Leasing vid Croisette. Det här arbetar de med just nu, så här ser kontorsmarknaden ut och på det här sättet fyller de upp tomma butikslokaler.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY