Image
Mikael Lundström, vd för Svefa.
Mikael Lundström, vd för Svefa. Bild: Svefa

Svefa storrekyterar

Bolag Svefa växer kraftigt på marknaden för värdering och analys. Därför förstärker Svefa värdering och analys sin organisation genom att rekrytera fem nya konsulter till kontoren i Malmö, Norrköping, Stockholm och Örebro.
Publicerad den 16 Mars 2020

Nyrekryteringarna görs för att möta den stora efterfrågan på Svefas värderingstjänster.

Till Svefas kontor i Malmö ansluter Arvid Svahn som närmast kommer från Lantmäteriet, där han bland annat arbetat med rättsekonomiska värderingar.

I Norrköping förstärks organisationen med Erik Lenne som har en bakgrund inom fastighetsekonomi och fastighetstaxering, senast från egen konsultverksamhet men dessförinnan sex år inom Klövern.

Till Svefas kontor i Stockholm ansluter Nathalie Andersson och Louise Melander båda två kommer direkt från avslutade studier på KTH.

Emma Åkesson börjar i augusti på Svefas Örebrokontor. Hon är av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare och kommer närmast från en tjänst på Miljökontoret Örebro kommun.

Dessa rekryteringar kommer att följas av fler inom bland annat områdena värdering, rättsekonomi och intrångsvärdering.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige