Image
Svalner, med Managing Partner Viktor Sandberg och COO/Partner Eva Dahl i spetsen, välkomnar Erik Nilsson som ny partner i firman.
Svalner, med Managing Partner Viktor Sandberg och COO/Partner Eva Dahl i spetsen, välkomnar Erik Nilsson som ny partner i firman.

Svalner tar in ny delägare

Karriär Svalner tar in Erik Nilsson som ny delägare. Han har arbetat på Svalner sedan 2014 och är främst verksam inom Svalners grupp för svenska och internationella skattefrågor.
Publicerad den 22 Februari 2022

– Det är fantastiskt roligt att ännu en gång se en duktig medarbetare ta klivet och fortsätta utveckling av vår byrå i egenskap av delägare. Erik med sin kompetens och långa erfarenhet inom svensk och internationell företags- samt individbeskattning är ett välkommet tillskott i vår delägarkrets, säger Viktor Sandberg, Managing Partner.
– Det känns spännande att anta rollen som delägare i Svalners fortsatta expansion. Jag ser fram emot att i min nya roll bidra till att ytterligare utveckla byråns förstklassiga rådgivning och erbjudande som branschledande inom skatterätt i Sverige, säger Erik Nilsson.

Svalner är Nordens första och största oberoende skatt- och transaktionsrådgivningsbyrå och har, efter en stark tillväxtresa de senaste åren, över ett hundratal medarbetare.
– Utökningen av vår delägarkrets är en naturlig och positiv konsekvens av vår starka tillväxt och belyser väl Svalners starka tilltro till organisk tillväxt. Nu ser vi fram emot ett spännande 2022 tillsammans med våra klienter, säger Eva Dahl, Partner/COO.

Svalner fortsätter i en spännande riktning och i januari 2023 kommer de att flytta till ett eget hus, Svalnerhuset, i kvarteret Vildmannen 11 på Lästmakargatan 3 i Stockholm.

– Denna satsning kommer att stärka den interna gemenskapen, vår position på marknaden och vårt varumärke. Förhoppningsvis kommer det även att utmärka oss ytterligare som en attraktiv arbetsplats. Svalnerhuset är ett viktigt steg i vår utveckling i förhållande till såväl våra klienter som våra medarbetare, säger Viktor Sandberg.

Ämnen

Svalner Skatt & Transaktion på Branschguiden

Svalner är Sveriges ledande oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Tillsammans är vi 90 kollegor som arbetar inom företagsbeskattning och indirekta skatter, finansiell rådgivning samt redovisning. Vi erbjuder specialistkompetenser inom bland annat fastigheter, fåmansföretag, bank och finans, M&A samt private equity. Vi är en del av det internationella nätverket WTS Global som är verksamt i mer än 100 länder.

Läs mer om Svalner Skatt & Transaktion på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige