Image
Susanne Hörnfeldt.
Susanne Hörnfeldt. Bild: Klövern

Susanne Hörnfeldt förstärker Cushman & Wakefield

Bolag Cushman & Wakefield förstärker Valuation & Advisory med Susanne Hörnfeldt.
Publicerad den 20 April 2021

Susanne Hörnfeldt har mer än 25 års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Klövern där hon ingått i bolagets ledningsgrupp, senast med titeln chef affärsstöd. Innan hon började på Klövern arbetade Susanne Hörnfeldt på Newsec som senior värderare och partner. Hon har anställts som partner på Cushman & Wakefield och ansluter till teamet i oktober.
– Det ska bli roligt att komma tillbaka till konsultbranschen efter sju intressanta och lärorika år på Klövern. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor på Cushman & Wakefield samt deras kunder och hjälpa till att utveckla affären ytterligare. Det känns spännande att få vara med och bidra till Cushman & Wakefields fortsatta tillväxtresa, säger Susanne Hörnfeldt.
– I och med rekryteringen av Susanne befäster vi vår position som Sveriges ledande leverantör av högkvalitativa värderingar och strategiska analyser. Vi välkomnar Susanne och ser fram emot att hon börjar, säger Karl Persson, Head of Sweden på Cushman & Wakefield.
– Vi är glada och stolta över rekryteringen av Susanne som har en gedigen erfarenhet och ett mycket gott anseende i branschen. Susannes breda kompetens kommer vara till stor nytta båda vad gäller utveckling av verksamheten men även vad gäller högkvalitativa leveranser mot kund. För mig personligen blir detta ett kärt återseende då jag tidigare arbetat tillsammans med Susanne, säger Anders Elvinsson, Head of Valuation & Strategic Advisory på Cushman & Wakefield.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige