Image
Susanne Essehorn.
Susanne Essehorn.

Susanne Essehorn blir chef för Marknad och Affär på Specialfastigheter

Karriär Specialfastigheter har rekryterat Susanne Essehorn som chef för avdelningen Marknad och affär. Susanne Essehorn kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på Revelop och hon har tidigare haft liknande tjänster på bland annat Klövern, Sagax och GE Real Estate.
Publicerad den 26 Augusti 2022

– Jag ser fram emot att tillsammans med kollegorna möta kundernas behov av samhällsfastigheter med hög säkerhet. Det är roligt att arbeta med fastighetsutveckling och nya affärer. Det känns särskilt givande att samtidigt kunna bidra till samhällsnyttan, säger Susanne Essehorn.

– Vi är mycket glada över att Susanne Essehorn kommer till oss på Specialfastigheter. Hennes långa och breda erfarenhet från fastighetsbranschen inklusive statliga hyresgäster blir en verklig tillgång för oss i vårt arbete med en stor och växande affärsvolym, säger Åsa Hedenberg, vd på Specialfastigheter.

Susanne Essehorn börjar på Specialfastigheter den 5 september.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige