Image
Susan Strömbäck blir ny affärschef för kontor Stockholm city på Vasakronan.
Susan Strömbäck blir ny affärschef för kontor Stockholm city på Vasakronan. Bild: Gustav Kaiser

Susan Strömbäck ny affärschef för kontor Stockholm city

Bolag Susan Strömbäck, idag fastighetsutvecklare på Vasakronan, blir ny affärschef för affärsområde Stockholm City. Hon tillträder sin nya roll den 1 februari 2024.
Publicerad den 5 December 2023

Hon har en teknisk bakgrund med inriktning på fastighetsförvaltning från KTH och har drygt 20 års erfarenhet av uthyrning, kundansvar, fastighetsutveckling och ledarskap. Hon började på Vasakronan 2007 som Fastighetschef och har sedan 2013 haft en roll som fastighetsutvecklare med ansvar för utvecklingen av bland annat Sergelgatan och kvarteret Nya Kronan i Sundbyberg.

– Intresset för den här rollen har varit stort både externt och internt och jag är glad att Susan har tackat ja. Hon har den erfarenhet och de förmågor som behövs för att fortsätta driva affären och utvecklingen av våra stråk och områden i Stockholm city vidare på ett bra sätt, säger Anna Nordin, Chef Stockholm.

Vasakronans fastighetsportfölj i Stockholm motsvarar ett totalt marknadsvärde om cirka 126 miljarder kronor och består av fyra affärsområden, City, Nord, Syd och Öst. Affärsområde City omfattar fastigheter motsvarande cirka 54 miljarder.

Susan Strömbäck efterträder Martin Sandgärde som tidigare i år aviserade att han hade för avsikt att lämna bolaget för en roll hos Nrep.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige