Image

Suitsupply gör entré på den svenska marknaden

Uthyrning Suitsupply grundades i Amsterdam år 2000 av Fokke de Jong och har sedan dess öppnat butiker världen över. Herrmodevarumärket gör nu sitt inträde på den svenska marknaden med en nästan 900 kvadratmeter stor butik på Norrlandsgatan i Stockholm. JLL Retail Tenant Representation har agerat rådgivare till Suitsupply under etableringen och har nu fått fortsatt förtroende att företräda varumärket i sin vidareexpansion till Göteborg.
Publicerad den 2 Oktober 2017

Butiken på Norrlandsgatan i Stockholm beräknas öppna vid årsskiftet och kommer att bli den största i Europa för Suitsupply. Genom denna flaggskeppsetablering kommer Suitsupply att erbjuda sitt fulla utbud med skräddare på plats för sin ”made to measure”-service men också sälja den kompletta kollektionen av kostymer, smokingar, vardagskläder, skor och accessoarer.

– Vi är stolta att få introducera Suitsupply till Sverige, det är ett varumärke som precis likt den svenska mannen är både klassisk och trendig i sin stil. Etableringen kommer bidra till en markant ökning av herrmodegraden i Stockholm och vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Suitsupply genom expansionen till Göteborg. Det är dags att ”Suit up” Sverige, säger Louise Wintzell, kundansvarig på JLL Retail Tenant Representation

JLL Retail Tenant Representation söker nu på uppdrag av Suitsupply efter ytterligare en butik i Göteborg om cirka 300-500 kvm. Sedan ryktet om Suitsupplys Stockholmsbutik började cirkulera har även webbutiken fått en ökad försäljning i Göteborgsområdet vilket gör det till en prioriterad marknad i den globala expansionen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige