Image
Lars Wikström lämnar Studentbostäder i Sverige, där Rebecka Eidenert är vd.
Lars Wikström lämnar Studentbostäder i Sverige, där Rebecka Eidenert är vd. Bild: Studentbostäder i Sverige/ Prime Living

Studentbostäder: Fd Prime-vd lämnar

Bolag Studentbostäder i Sveriges styrelse har träffat en överenskommelse med Lars Wikström, som var vd för Prime Living vid samgående och som sedan dess har verkat som CFO. Wikström lämnade bolaget i fredags. En ny CFO är utsedd.
Publicerad den 1 Februari 2021

Lars Wikström lämnar sitt uppdrag och Bo Gyllenswärd, tillträder som CFO.

Under sin tid som vd och CFO har Lars Wikström genomfört ett intensivt och komplicerat arbete för att rädda Prime Living. Därmed möjliggjordes också samgåendet med Studentbostäder i Sverige.

En överenskommelse har nu träffats mellan styrelsen och Lars Wikström som lämnar bolaget den 29 januari 2021.

– Lars genomförde framgångsrikt en komplicerad rekapitalisering av Prime Living och skapade därmed förutsättningar för samgåendet med Studentbostäder i Sverige. För detta vill styrelsen ge honom ett varmt tack, och vi önskar honom lycka till i framtiden, säger Björn Rosengren, ordförande i Studentbostäder i Sveriges styrelse.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Roger Akelius: "Leiv behövs hos SBB"

Bolag För Fastighetssverige kommenterar Akelius grundare Roger Akelius fredagens stora bomb i fastighetsbranschen – att Ilija Batljan avgår som vd för SBB och ersätts av Akelius CFO Leiv Synnes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige