Image
Urban Edenström.
Urban Edenström. Bild: Niclas Liedberg

Stronghold Invest går in i Avy

Bolag Stronghold Invest leder en finansieringsrunda i Avy och blir därmed också en av bolagets största delägare. Avy stöttar fastighetsägare och förvaltare inom hyres- och bostadsrättssegmentet att ta tillvara på digitala möjligheter och förbättra kundupplevelsen med hjälp av integrerade lösningar för boendet.
Publicerad den 12 April 2021

Avy grundades 2018 och har på kort tid etablerat sig bland stora och mellanstora fastighetsbolag och förvaltare.

– Vi är väldigt positiva till att få in Stronghold som ny delägare. Vi har en samsyn kring fastighets-branschens utmaningar och utvecklingsbehov och hur Avy med sitt innovativa erbjudande kan modernisera hela kundresan för fastighetsägare och boende. Med synergierna från Strongholds övriga portföljbolag kan vi även stärka vårt erbjudande och accelerera expansionen rejält, säger Willem De Geer, ordförande Avy.

– Inom Stronghold har vi stort fokus på moderna bolag som möjliggör en digital fastighetsförvaltning och nya erbjudanden till koncernens befintliga bolag och dess kunder. Vi ser ett ökat behov och efterfrågan av digitala gränssnitt och lösningar för att möjliggöra en enklare vardag för de boende och en effektivare förvaltning för fastighetsägaren. Tillsammans med Avy kan vi gemensamt vidareutveckla smidiga förvaltningslösningar för ökad service, nya tjänster, pappersfri avisering, kommunikation och digital ärendehantering till de boende. En förbättrad helhetsupplevelse för båda parter, säger Urban Edenström, vd för Stronghold Invest.

Avy kompletterar det ekosystem som möjliggör nya digitala tjänster till fastighetsägare och boende, där Stronghold tidigare har investerat genom Buildroid i Accessy och i egen regi i Mestro, Allabrf och Nordkap. Målet är att redan innevarande år kunna erbjuda Avys lösningar till Newsecs befintliga förvaltningskunder i Sverige om cirka 25 000 lägenheter, för att sedan expandera vidare till kunder inom Europa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige