Image
Filip Elland, Castellum, Mia Häggström, Fabege och Nickie Excellie, Alecta Fastigheter möts i ett samtal om hållbarhetsutmaningarna i ett stort bolag på Stora Hållbarhetsdagen den 9 april på Grand Hotel i Stockholm.
Filip Elland, Castellum, Mia Häggström, Fabege och Nickie Excellie, Alecta Fastigheter möts i ett samtal om hållbarhetsutmaningarna i ett stort bolag på Stora Hållbarhetsdagen den 9 april på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Hållbarhetsdagen: Jättarna om hållbarhetsfokuset

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi tre företrädare för tre av landets stora fastighetsbolag i ett samtal om hur man jobbar med hållbarhetsutmaningarna i såväl nyproduktion som befintligt bestånd.
Publicerad den 28 Februari 2024

Som stor och mäktig fastighetsägare kommer ett stort ansvar. Inte minst inom hållbarhetsområdet. Fastigheter utgör en stor del av utsläppen. Hur arbetar några av stadens bjässar kring hållbarhet? Och hur jobbar man med befintligt, äldre, bestånd? På Stora Hållbarhetsdagen den 9 april möter vi Mia Häggström, hållbarhetschef, Fabege, Nickie Excellie, chef Hållbarhet och Kommunikation, Alecta Fastigheter och Filip Elland, hållbarhetschef, Castellum.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Själva seminariet efterföljs av ett stort branschmingel som ingår för samtliga deltagare.

Se programmet här.

Moderator är kunniga och omtyckta proffsmoderatorn Åsa Lindell.

Läs mer om henne och de övriga medverkande talarna här.

Partners är Bengt Dahlgren, Bravida och Structor – läs mer om dem här.

På slutet av dagen kommer även vinnaren i tävlingen Årets Unga Hållbarhetsprofil att koras. Har du inte nominerat din favorit ännu är det dags att göra det nu. Nomineringen hittar du här. (Nomineringen stänger den 22 mars)

Stora Hållbarhetsdagen är Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen. Det är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige