Image
Fredrik Sträng.
Fredrik Sträng.

Stora Hållbarhetsdagen: Från mobbad och höjdrädd till toppen av Mount Everest

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till ett inspirerande föredrag av en av världens allra främsta höghöjdsklättrare med sju toppar över 8 000 meter. Säkra din plats i dag!
Publicerad den 6 Mars 2024

Fredrik Sträng är Närke-killen som var mobbad, notorisk höjdrädd och som gick i terapi för sin dödsångest till att bli Sveriges främsta höghöjdsklättrare med bland annat sju toppar över 8 000 meter och ett Guinness världsrekord. Efter klättringar på liv och död, och där Mount Everest är ett av bergen som han bestigit, så vet han att inställningen avgör om han lyckas eller misslyckas, om han överlever eller inte.
– Nyckeln till framgång är att ha jävligt kul på jobbet, älska motvind och inse att om inte dina tankar, tal och beteenden för dig närmare ditt mål så bör du ändra strategi!
Hållbarhet är inte bara en självklarhet utan ett måste för Fredrik Sträng. Bland annat engagerar han sig i ett eget projekt som han kallar "Last of the wild" som handlar om att skydda de sista kvarvarande vildmarkerna på planeten.
Missa inte det inspirerande föredraget med Fredrik Sträng, klättrare/äventyrare på Stora Hållbarhetsdagen den 9 april på Grand Hotel i Stockholm!
Anmäl dig här.
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Anmälan stänger onsdag den 3 april.

Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande. Se hela programmet här.

Moderator är kunniga och populära Åsa Lindell. Läs mer om henne och övriga talare här.

Partnerföretag är: Bengt Dahlgren, Bravida och Structor. Läs mer om dem här.

På slutet av dagen kommer även vinnaren i tävlingen Årets Unga Hållbarhetsprofil att koras. Har du inte nominerat din favorit ännu är det dags att göra det nu. Nomineringen hittar du här. (Nomineringen stänger den 22 mars)

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige