Image
Jessica Löfström.
Jessica Löfström. Bild: Nirvana Gharni

Stora Hållbarhetsdagen: Antikorruption – en förutsättning för hållbar utveckling

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi Jessica Löfström som berättar om hur man kan komma till rätta med det skenande problemet med arbetslivskriminalitet.
Publicerad den 19 Februari 2024

En av de viktigaste insatserna för ett hållbart samhälle i allmänhet och bygg-/fastighetsbransch i synnerhet är arbetet mot arbetslivskriminalitet (som just nu skenar i tillväxt), något som också formaliserats i det nya bankdirektivet. På Stora Hållbarhetsdagen den 9 april på Grand Hotel hör du det senaste om arbetet mot ett av de allvarligaste hoten mot en hållbar utveckling, och vad du kan göra rent praktiskt för att skydda verksamheten du arbetar i. Talare är Jessica Löfström, vd/grundare, Ansvar & Säkerhet.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Själva seminariet efterföljs av ett stort branschmingel som ingår för samtliga deltagare.

Se programmet här.

Moderator är kunniga och omtyckta proffsmoderatorn Åsa Lindell.

Läs mer om henne och de övriga medverkande talarna här.

Partners är Bengt Dahlgren, Bravida och Structor – läs mer om dem här.

På slutet av dagen kommer även vinnaren i tävlingen Årets Unga Hållbarhetsprofil att koras. Har du inte nominerat din favorit ännu är det dags att göra det nu. Nomineringen hittar du här. (Nomineringen stänger den 22 mars)

Stora Hållbarhetsdagen är Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen. Det är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:









Partners:





Mer från Fastighetssverige