Image

Stor löparbutik till Kungsgatan i Stockholm

Uthyrning Löplabbet etablerar en av norra Europas största löparbutiker i Computer Citys tidigare lokaler på Kungsgatan 35 i Stockholm.
Publicerad den 24 Maj 2013
Kungsgatan. Bild: Nordier
Kungsgatan. Mattias Roussakoff. Bild: Nordier
Mattias Roussakoff.

Den nya butiken blir på 783 kvadratmeter. Nordier Retail har stått för uthyrningsarbetet.

- Vi på Nordier är glada och stolta över att Löplabbet väljer att etablera norra Europas största löparbutik här på Kungsgatan 35. Kungsgatan är unik som affärsgata i City då den sträcker sig från Stureplan i öst till Centralen i väst och attraherar därmed Stockholms bredaste spann av kundkategorier. Kungsgatan har en fantastisk potential och det kommer hända en hel del här framöver, men den har fortfarande en bit kvar till den rätta butiksmixen. Vi på Nordier är glada över att vi nu har fått chansen att vara med och utveckla en del av denna paradgatas framtoning, säger Mattias Roussakoff, projektledare för Retail på Nordier.

Kjell Eriksson & Partners och Arberdeens fastighet, Järnplåten 29, med sin äldre klassiska del mot Kungsgatan och den modernare ”Core Stockholm” mot Oxtorgsgatan, är i övrigt fullt uthyrd.

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige