Image

Stor löparbutik till Kungsgatan i Stockholm

Uthyrning Löplabbet etablerar en av norra Europas största löparbutiker i Computer Citys tidigare lokaler på Kungsgatan 35 i Stockholm.
Publicerad den 24 Maj 2013
Annons
Image
Kungsgatan. Bild: Nordier
Kungsgatan. Mattias Roussakoff. Bild: Nordier
Mattias Roussakoff.

Den nya butiken blir på 783 kvadratmeter. Nordier Retail har stått för uthyrningsarbetet.

- Vi på Nordier är glada och stolta över att Löplabbet väljer att etablera norra Europas största löparbutik här på Kungsgatan 35. Kungsgatan är unik som affärsgata i City då den sträcker sig från Stureplan i öst till Centralen i väst och attraherar därmed Stockholms bredaste spann av kundkategorier. Kungsgatan har en fantastisk potential och det kommer hända en hel del här framöver, men den har fortfarande en bit kvar till den rätta butiksmixen. Vi på Nordier är glada över att vi nu har fått chansen att vara med och utveckla en del av denna paradgatas framtoning, säger Mattias Roussakoff, projektledare för Retail på Nordier.

Kjell Eriksson & Partners och Arberdeens fastighet, Järnplåten 29, med sin äldre klassiska del mot Kungsgatan och den modernare ”Core Stockholm” mot Oxtorgsgatan, är i övrigt fullt uthyrd.

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY