Image

Stjärnkock öppnar pop up-restaurang i Sundbyberg

Uthyrning 20-21 augusti kommer en del av New York och Harlem till Hallonbergen, Sundbyberg. Då öppnar stjärnkocken Marcus Samuelsson en pop up-restaurang för två dagar i Umami Park.
Publicerad den 11 Augusti 2016
Marcus Samuelsson. Bild: Felicia Holte
Marcus Samuelsson.

– Det här är ett sätt för oss att ge en försmak av den vision vi har för Umami som stadsutvecklingsprojekt. Marcus stora engagemang och intresse för området är otroligt inspirerande. Han är en stor förebild på många sätt så som han driver och utvecklar sin verksamhet, säger Mathias Aronsson, vice vd för Wallenstam.

Marcus Samuelssons pop up-restaurang kommer att erbjuda en specialkomponerad trerättersmeny med inspiration från hans restauranger Red Rooster i New York och Eatery Social Skanstull och Malmö.

– Jag ser verkligen fram emot att få öppna en pop up-restaurang just i Hallonbergen, allt behöver inte hända mitt i stan. Umami är ju den sista smaken man har upptäckt och jag gillar skarpt områdets namn. För mig handlar Umami bland annat om att leka fram spännande smaker i köket, säger Marcus Samuelsson.

I Umami planeras för cirka 900 nya lägenheter som kompletteras med affärslokaler och mötesplatser. Den första etappen med drygt 200 lägenheter och kommersiella ytor har planerad byggstart sista kvartalet 2016.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige