Image
Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med Hedin bil.
Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med Hedin bil. Bild: Stendörren

Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med Hedin bil

Uthyrning I mitten av 2023 flyttar Hedin Bil in i Stendörrens lokaler på Ulvsundavägen 106 i Bromma, Stockholm. Parterna har tecknat ett 15-årigt hyresavtal för lokaler på 3 440 kvadratmeter i fastigheten Elementet 1.
Publicerad den 13 September 2022

Ulvsunda är ett område som, förutom att det angränsar till Stockholm City, också har närhet till alla typer av kommunikationer. Lokalerna ligger i bästa läge för denna typ av verksamhet. I samband med anpassningen av lokalerna kommer även byggnaden moderniseras exteriört för att möta Hedins behov.

– Vi är mycket glada över att på nytt välkomna Hedin Bil som hyresgäst i ytterligare en av Stendörrens fastigheter. Denna och tidigare uthyrningar till Hedin Bil visar på ett givande och långsiktigt samarbete – ett utmärkt exempel på hur vi kan optimera våra hyresgästers verksamhet i strategiskt belägna lokaler, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

Hedin Bil är Sveriges största återförsäljare av nya bilar med över 30 märken samt en av Sveriges största inom begagnade bilar med över 100 anläggningar runt om i Sverige.

– Vi har haft en omfattande expansion inom vår Ford-verksamhet i Sverige den senaste tiden. Satsningen på Bromma är strategiskt viktig då vi ser en tillväxt i området samt en utveckling mot en mycket intressant handelsplats. Där vill vi finnas med varumärket Ford, säger Anderz Larqvist, vd för Hedin Mölndal Bil.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

CBRE-profilerna: "Ryktet om handelns död är överdrivet"

Ekonomi/Finansiering City letar identitet och externområdena går som tåget. Omsättningen har krympt och företagen har slimmat organisationen – men vinsten är tillbaka. CBRE:s Bengt Axelsson och Oscar Sandén reder ut för Fastighetssveriges läsare vad som hände med butikerna i innerstaden från 2017, hur big box-områdena mår och hur handeln kommer att se ut – i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige