Image

Stendörren hyr ut i Högdalen

Uthyrning Stendörren hyr ut cirka 1 000 kvadratmeter till Taxiutrustning i Högdalens Industriområde.
Publicerad den 14 April 2016

Taxisutrustning, ett dotterbolag till Taxi Stockholm verksamma inom taxiteknik, har tecknat ett åtta-årigt hyrestavtal i Stendörrens fastighet Blixljuset 14 med adress Harpsundsvägen 148 i Högdalen.

Stendörren äger åtta fastigheter i Högdalens Industriområde omfattande totalt 33 500 kvadratmeter. I och med denna uthyrning är fastigheten, som utgjort Stendörrens enda vakans i området, fullt uthyrd. Taxiutrustnings rådgivare i affären har varit Eric Johansson på JLL Corporate Solutions.

– Vi har under senare tid upplevt ett starkt intresse för Högdalens Industriområde och våra lokaler. Denna trend återspeglas tydligt i nu tecknat hyresavtal med lång hyrestid och starkt hyresflöde. Vi ser väldigt mycket fram emot att välkomna vår nya hyresgäst och vår fortsatta samverkan, säger Fredrik Brodin, vd på Stendörren Fastigheter.

– Stendörrens fastighet i Högdalen ligger i ett lättillgängligt och väletablerat industriområde. Här får vi lokaler som stödjer vårt arbete och skapar trivsel för både våra medarbetare och kunder. Vi ser nu fram emot att utveckla vår verksamhet tillsammans med våra medarbetare och vår nya hyresvärd säger Johanna Löttiger, vd på Taxiutrustning.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige