Image

Steinbüchel lämnar Vasallen – efterträdaren utsedd

Karriär Håkan Steinbüchel lämnar över vd-stolen på Vasallen till Leif Rytter som i dag är vice vd och ekonomichef på bolaget.
Publicerad den 8 Mars 2012
Håkan Steinbüchel. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Håkan Steinbüchel. Foto: Eddie Ekberg. Leif Rytter. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Leif Rytter. Foto: Eddie Ekberg.

- Jag har gjort det jag skulle göra och nu har jag rationaliserat bort mig själv, säger Håkan Steinbüchel till Fastighetssverige under onsdagen på Mipim.

Håkan Steinbüchel har varit vd på Vasallen i 6,5 år och hans uppdrag har varit att avveckla bolagets fastighetsportfölj. Det jobbet är nu i det närmaste klart – bolaget har endast fyra försvarsanläggningar till ett värde av 800 miljoner kronor kvar.

Håkan Steinbüchels efterträdare Leif Rytter är bolagets vice vd och ekonomichef.
- Det ska bli jättekul att få avsluta det jag varit med och startat, jag har varit på Vasallen i 15 år. Min förhoppning är att vi ska ha sålt de kvarvarande fastigheterna inom 2-4 år, säger Leif Rytter till Fastighetssverige.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige