Image

Stefan Jansson blir projektchef på Bygg-Fast

Karriär Stefan Jansson har anställts som projektchef och ska ansvara för all projektledning och produktion av bostäder i Bygg-Fast.
Publicerad den 15 Oktober 2015
Stefan Jansson. Bild: Bygg-Fast
Stefan Jansson.

Bygg-Fast ökar nu sin bostadsproduktion och planerar att byggstarta cirka 1 000 nya hyresrätter de kommande åren. Den senaste tiden har bolaget fått ett antal markanvisningar, främst i Mälardalen. I år har Bygg-Fast byggstartat 232 nya hyresrätter och planen är att öka takten ytterligare. I samband med detta har Stefan Jansson anställs som ny projektchef. Stefan Jansson kommer närmast som projektledare på Forsen Projekt, som är ett systerbolag till Bygg-Fast.

- Med den planerade kommande nyproduktionen vill Bygg-Fast bidra med att minska bristen på hyreslägenheter i hela Stockholmsregionen och på sikt även i andra delar av landet.
Vi vill erbjuda ett flertal mindre lägenheter med attraktiva månadshyror till väl behövande. Jag är även belåten med att vi ska producera hyreslägenheter i de expansiva kommuner som främjar flyttmönster och en fortsatt bra tillväxt. Vi ser även på möjligheter att expandera i södra och norra Sverige på de orter som har en god tillväxt, säger Peter Bellevik, vd på Bygg-Fast.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY