Image

Startar nytt bolag med inriktning mot hyresgästrådgivning

Karriär Anders Henningsson lämnar vid årsskiftet Cushman & Wakefield och startar, tillsammans med fyra andra personer, Select Office som framför allt ska arbeta med hyresgästrådgivning.
Publicerad den 3 December 2014
Anders Henningsson Bild: JLL
Anders Henningsson

Anders Henningsson har i två och ett halvt år varit ansvarig för Office Agency på Cushman & Wakefield.

Nu startar han bolaget Select Office tillsammans med fyra andra personer. Bolaget kommer att presentera de andra under januari.

- Jag ser en allt större efterfrågan på tjänster kring hyresgästrådgivning, samtidigt som det känns som att efterfrågan från fastighetsägarna minskar något. Det finns en lokal aktör som har fått ta för sig en lite väl stor marknadsandel inom tenant rep de senaste åren, det känns som att det finns utrymme för fler aktörer, säger Anders Henningsson.

- Vi blir initialt fem personer men jag räknar med att vi kommer att växa ytterligare senare under året.

Henningsson har tidigare arbetat för JLL och Areim. Dessförinnan var han egenföretagare och drev Repsos, som han har haft kvar under tiden som anställd.

Select Office kommer nu att bli en del av Repsos.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De ökade hyresintäkterna mest under första halvåret

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens hyresintäkter under det första halvåret 2022 för att få reda på vilka tungviktare som ökat intäkterna mest jämfört med motsvarande period 2021. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige