Image

Sohlberg analyserar Uppsalamarknaden

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Ett flertal analyser står på programmet när Fastighetsmarknadsdagen Uppsala hålls på Elite Hotel Academia den 11 oktober. Bland annat analyserar Solweig Lindéll Sohlberg, vd på Mäklarhuset, läget på den lokala marknaden i Uppsala.
Publicerad den 10 September 2018
Solweig Lindell Sohlberg. Bild: Mäklarhuset Kommersiella
Solweig Lindell Sohlberg.

Solweig Lindéll-Sohlberg är vd och fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Uppsala. Hon arbetar med förmedling av fastigheter i Uppland och Gästrikland och uthyrning av verksamhetslokaler i Uppsala och Knivsta kommun.

Övriga analyser av fastighetsmarknaden står EY:s Ingemar Rindstig (den globala marknaden) och Catellas Arvid Linqvist (den nationella fastighetsmarknaden) för.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med fokus på Uppsala. Du ser hela programmet här och du anmäler dig här. Till och med nu på fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige